Európa vezető ételintolerancia vizsgálata már Magyarországon is!

Tesztek

 • Food&DrinkScan

  50 500Ft

  Meglévő kellemetlen tüneteit lehet, hogy az ételintolerancia okozza! Erről egyszerűen meggyőződhet a Food&DrinkScan kényelmesen elvégezhető ételintolerancia teszt segítségével, amely hétköznapi, gyakran fogyasztott élelmiszer összetevőkön kívül egyedülállóan többféle alkoholos italra is megvizsgálja az IgG* reakciót. A Food&DrinkScan 158 összetevőre vizsgál, melynek listáját alább megtalálja, így össze tudja hasonlítani a két terméket. Válassza a Food&DrinkScant, ha teljes képet szeretne kapni és az eredmény segítségével kialakíthatja az Önnek megfelelő diétát!

   

  (Az IgG egy ellenanyag, amelyet az immunrendszerünk a szervezetbe – akár táplálkozás útján – bejutott testidegen anyag hatására termel.)

   

  • Egyszerű, kényelmes és fájdalommentes használat
  • Az eredményt több, mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkező labor állítja ki
  • Digitálisan továbbított, pontos, könnyen értelmezhető eredmény
  • Ingyenes kiszállítás!
  • Bankkártyás fizetés!
  • EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI SZÁMLÁRA IS MEGVÁSÁROLHATÓ!
  Összetevők listája
 • YorkTest Lite

  26 500Ft

  A YorkTest Lite kényelmesen elvégezhető ételintolerancia teszt, a terméket házhoz szállítjuk, végül pedig egy professzionális laboreredményt fog kézhez kapni. A teszt segítségével könnyen kiderítheti azt, mely hétköznapi, gyakran fogyasztott élelmiszer összetevőre érzékeny. A YorkTest Lite 50 élelmiszerre, illetve csoportra vizsgálja meg az IgG* reakciót. Válassza a YorTest Lite terméket, ha szeretne választ kapni a meglévő tüneteire, és az eredmény segítségével optimalizálhatja diétáját!

   

  (Az IgG egy ellenanyag, amelyet az immunrendszerünk a szervezetbe – akár táplálkozás útján – bejutott testidegen anyag hatására termel.)

   

  • Egyszerű, kényelmes és fájdalommentes használat
  • Az eredményt több, mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkező labor állítja ki
  • Digitálisan továbbított, pontos, könnyen értelmezhető eredmény
  • Ingyenes kiszállítás!
  • Bankkártyás fizetés!
  • EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI SZÁMLÁRA IS MEGVÁSÁROLHATÓ!
  Összetevők listája

A teszt további előnyei

 • A készletet ingyenesen házhoz szállítjuk, vagy az Ön által kijelölt csomagátvételi pontra juttatjuk el.
 • Nincsen sorban állás, rendelőintézetbe járás, és nem kell szakemberrel levetetnie a vért.
 • Ingyenesen, postán küldheti vissza vérmintáját.
 • Az eredmény egy csakis Önre jellemző „étel ujjlenyomat” lesz, amelynek alapján egyszerűen kialakítható a kiegyensúlyozott táplálkozás.
 • A teszteredményt a laborba érkezést követő 7 munkanapon belül küldjük el Önnek digitálisan.
 • Részletes Táplálkozási útmutatót és 12 hetes Étkezési naplót is mellékelünk az eredmény mellé.
 • Felteheti kérdéseit Táplálkozási tanácsadónknak, aki segíteni fog abban, hogy speciális diétája sikeres legyen. (A program a tanácsadás díját nem tartalmazza, ennek módjáról és díjazásáról az eredmény levélben feltüntetett dietetikusunk küld Önnek ismertetőt.)
 • A YorkTest tapasztalatai szerint 4-ből 3 embernek tudnak segíteni ételérzékenysége kezelésében.

 

A teszt útja: a megrendeléstől az eredményig

A YorkTest Lite és a Food&DrinkScan ételintolerancia tesztek vérvétel-készletek. Kérésére a tesztkészletet ingyenesen házhoz szállítjuk, de felveheti a csomagot átvételi pontokon is, ahogy Önnek kényelmesebb.

A tesztkészletben található egyszer használatos lándzsa és a nedvszívó pálca segítségével le tudja venni a laboratóriumi elemzéshez szükséges vérmintát. A művelet egyszerű, kérjük, hogy kövesse a termék dobozában található használati utasításban leírtakat! (A teszt használatáról a videóért kattintson IDE!)

A levett vérminta nem igényel hűtést, viszont javasoljuk, hogy minél előbb postázza el nekünk, az Izinta Kft-nek az előre megcímzett válaszborítékban, mert mi fogjuk továbbítani a YorkTest Laboratóriumnak Nagy-Britanniába.

A vérminta elemzését szakemberek végzik egy több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, akkreditált laboratóriumban, Yorkban. Ők állítják ki azt az eredményt, amit e-mailben eljuttatunk Önnek. (E-mail címe nagyon fontos adat, hiszen erre küldjük el Önnek az eredményét.)

Az eredmény mellett az e-mail tartalmazni fog még egy Táplálkozási útmutatót és egy Étkezési naplót, hogy ezzel is segítsünk speciális diétája kialakításában. (Amennyiben Táplálkozási Tanácsadónk segítségét is igénybe venné, ezt külön díjazás ellenében teheti meg.)

 

Fontos tudnivalók a teszt elvégzése előtt

A vérében lévő megemelkedett élet-specifikus IgG antitestek azt jelzik, hogy bizonyos ételre, ételekre IgG antitest reakció lépett fel. Ha már eldöntötte, hogy bizonyos ételt, ételeket kizár az étrendjéből, akkor lehet, hogy nem fognak a „Reagált” összetevők között szerepelni az eredményében. Amennyiben ismeri azokat az ételeket, amelyektől rosszul van, ne kezdje el újra fogyasztani azokat; nem akarjuk arra bíztatni, hogy egyen abból az ételből, ételekből, amelyek problémát okoztak Önnél.

A YorkTest tesztjei nem jelzik, ha Ön lisztérzékeny, IgE-vel összefüggő allergiája, enzimhiánya van – például laktóz- vagy alkoholintolerancia lép fel Önnél -, hisztamin érzékeny vagy más vegyi anyag, mint szulfitok (kénessav), tanninok (csersavak), esetleg a tyramine okoz Önnél reakciót. A YorkTest teszteket csak azoknak ajánljuk, akiknek étellel és itallal összefüggő intolerancia tünetei vannak.

 

A Gyakran Ismételt Kérdések között még talál néhány hasznos tanácsot:

Gyakran Ismételt Kérdések (GyIK)

Kérdések a tesztekkel kapcsolatban

Izinta Kereskedelmi Kft.

Food&DrinkScan

Food&DrinkScan

Derítse ki, hogy a 158 étel és ital összetevő közül melyek okoznak Önnél problémát! A teszt online megvásárolható webáruházunkban!

Rendelje meg most